Slagerij OX

[spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

SLAGERIJ OX
Brusselsestraat 98
3000 Leuven
Tel. 016 23 02 83
info@slagerijox.be
www.slagerijox.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Een hypermoderne slagerij waar ambacht centraal staat: welkom bij OX. In het hart van Leuven vind je er dagvers vlees en eigen bereidingen. Rik De Deken en Fran Helsen namen in 2017 de fakkel over en dat ze de lat hoog leggen, toont onder meer hun label van keurslager. Daarmee zetten ze de hoge kwaliteitsnorm van de vroegere Keurslager Van Laere verder en breiden ze die uit. Voordien werkte Rik zes jaar bij een ambachtelijke beenhouwer. Die ervaring met ambachtelijke technieken injecteert hij elke dag in het assortiment van OX. Uiteraard heb je er keuze uit malse steaks, sappige gebraden en huisgemaakte charcuterie. Maar ook voor kant-en-klare soepen, puree en eigen bereide gerechten ben je aan het juiste adres. De vol-au-vent, het stoofvlees en de balletjes in tomatensaus zijn gesmaakte klassiekers. Dankzij de eigen productie speelt slagerij OX ten volle in op de behoeften en wensen van de klant. Kortom: maatwerk, persoonlijke service en kwaliteit gaan er hand in hand. Samen met duurzaamheid. Slagerij OX streeft immers naar zo weinig mogelijk afval. Dankzij een creatieve benadering met veel liefde voor het vak gebruikt Rik alle onderdelen van het dier. Het zorgt mee voor het brede smakenpallet en de ruime keuze in de koeltoog. Van vers stuk tot artisanale charcuterie of smakelijk op te warmen gerecht, steeds met respect voor het product.

[/spb_text_block] [/spb_column]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!