Slagerij-traiteur Van Vaerenbergh: 'Ik wil trots kunnen zijn op mijn vak'

Een aanbod dat voortdurend vernieuwt, zonder de evergreens uit het oog te verliezen. Dat is waar slagerij-traiteur Van Vaerenbergh in Liedekerke voor staat. Zo weet eigenaar Wim een diverse groep klanten aan zich te binden, die hij bovendien steevast op hun wenken bedient. “Ik wil trots kunnen zijn op mijn vak.”
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Vlees Traiteur Interview Slager Slagerij-traiteur van vaerenbergh Liedekerke

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer