De Smaakhoeve met August Wijnbar

In tijden waarin ecologisch leven steeds belangrijker wordt is het essentieel dat we ook met onze voeding op diezelfde manier omgaan. Producten die getransporteerd worden van de andere kant van onze aardbol zijn daarom nefast voor onze ecologische voetafdruk. Het gebruik van lokale streekproducten kan daarvoor een oplossing zijn. Op die manier krijgen we de garantie van verse seizoensgebonden producten die trouw zijn aan de smaken van hier. Deze filosofie is waar het project 'de smaakhoeve' voor staat, 2 weekends lang nemen 2 topchefs, Sam Verstuyf van August Wijnbar en Bram Heylens van ’t Kreukeltje, een hoeve in Vlaams-Brabant over. Om daar met heerlijke hoeve- en streekproducten belevingsdiners te organiseren. Op een ongelooflijk unieke en authentieke locatie!

Dit weekend op 21, 22 & 23 Juni is de smaakhoeve te vinden in Kappelle-op-den-Bos. Op aardbeiboerderij ‘Prinsheerlijk’ zal Sam Verstuyf een driegangendiner serveren gebaseerd op de smaken uit de omgeving van Kappelle-op-den-Bos. Verwacht je aan eerlijke gerechten waarbij het kwaliteitsproduct centraal staat. Voor meer details: https://www.desmaakhoeve.be/

 

Streekproducten August

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties