Sterrenchef Benoit Dewitte organiseert Ardens 'one night & six-hands-diner'

Zes handen, drie vrienden, vier gangen, vier amuses, een overnachting en een ontbijt. Dat staat je te wachten wanneer je op 28 maart een verblijf voor twee personen boekt in hotel Mercure Han-sur-Lesse in de Ardennen. Sterrenchef Benoit Dewitte slaat de handen in elkaar met Thijs Meliefste van Restaurant Meliefste in Zeeland en Ferdy Van Rijswijk van Merlesse. "De gasten kunnen de kookbeleving volledig meevolgen vanuit hun kamer."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Benoit dewitte Thijs meliefste Ardennen Bernard dewitte Merlesse Zeeland Meliefste Culinaire beleving Ferdy van rijswijk Hotel mercure han-sur-lesse

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer