Sterrenchef Filip Claeys kookt in sociaal buurtrestaurant: 'Het is een donker jaar voor veel mensen'

28 buurtrestaurants in Vlaanderen lanceerden onlangs Buurtopjebord.be, een digitaal platform voor hun takeaway-maaltijden tijdens de feestdagen. Tweesterrenchef Filip Claeys stelde voor het Brugse buurtrestaurant 'Pas Partout' het menu samen en testte dat ook uit met de plaatselijke koks. "Ik wil minderbedeelden een feestmenu aanbieden, maar vergeet niet dat zij die in de buurtrestaurants werken het ook moeilijk hebben. Hun sociaal restaurant is momenteel dicht."

Tekst: Steven Verhamme
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Filip claeys Sterrenchef Buurtopjebord Sociaal restaurant Twee sterren

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer