Sushi met rode poon en crème van codium

Sushi met rode poon en crème van codium
januari 3, 2019 Ambiance
In Recepten, Voorgerechten

Yields4 Servings

Door Michiel Rabaey


INGREDIËNTEN
 100 g sushirijst
 1 stuk kombu
 Sushiazijn
 1 vel nori
 tak lente ui
 Bronzen venkel
 Algencrème

INSTRUCTIES
1

Laat de rijst 1u weken, spoel grondig en zet net onder met water.

2

Voeg de kombu toe en breng tot het kookpunt. Haal van het vuur, overspan de pot met plastiekfolie en laat 1u laten rusten. Breng na het garen op smaak brengen met de sushiazijn, peper en zout.

3

Rol de sushi met filet van rode poon en stuk lente-ui.

4

Werk af met algencrème en takje bronzen venkel.

Ingredients

INGREDIËNTEN
 100 g sushirijst
 1 stuk kombu
 Sushiazijn
 1 vel nori
 tak lente ui
 Bronzen venkel
 Algencrème

Directions

INSTRUCTIES
1

Laat de rijst 1u weken, spoel grondig en zet net onder met water.

2

Voeg de kombu toe en breng tot het kookpunt. Haal van het vuur, overspan de pot met plastiekfolie en laat 1u laten rusten. Breng na het garen op smaak brengen met de sushiazijn, peper en zout.

3

Rol de sushi met filet van rode poon en stuk lente-ui.

4

Werk af met algencrème en takje bronzen venkel.

Sushi met rode poon en crème van codium