’t Korennaer

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

‘T KORENNAER
Nieuwkerkenstraat 4
9100 Nieuwkerken
03 / 778.08.45
info@korennaer.be
www.korennaer.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Chef Edwin van Goethem van Restaurant ’t Korennaer brengt een eigen verfijnde stijl waarbij eersteklas producten centraal staan. Moeiteloos verweeft hij producten subtiel in zeer persoonlijke gerechtjes. Dit steeds met een enorme diepgang aan smaken waarbij eenvoud en finesse zijn gerechten sieren. Die meerwaarde wordt vaak gecreëerd door invloeden uit de Japanse keuken of met andere smaakbommen vanuit de hele wereld.

Hij leerde deze kunst in de hotelschool van Koksijde en perfectioneerde deze verder door een grote verscheidenheid aan stages bij het kruim van de Belgische gastronomie. Het restaurant bevindt zich in de het hart van het Waasland, pal in de dorpskern van het landelijke Nieuwkerken- Waas. Cruciaal voor de gerechten die hier je tafel sieren, is het gebruik van echte topproducten. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten; Edwin gaat steeds op zoek naar de beste kwaliteit van elk ingrediënt en dit met een focus op kraakverse streekproducten. Deze worden verwerkt tot exquisiete pareltjes en op een gemoedelijke manier naar je tafel gebracht. Als gast voel je je hier direct thuis en verwend.

Deze strategie wordt al 8 jaar bekroond met een topscore in de Gault&Millau en sinds 2 jaar met een welverdiende Michelin ster.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!