Ter Leepe

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”33″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 33px;padding-bottom: 33px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Kristof Marrannes had vier jaar gewerkt in topzaken als Sea Grill en Hof Van Cleve voor hij een jaar of tien geleden chef werd in het restaurant van z’n ouders, waar hij de lat gastronomisch hoger legde. Dat resulteerde vrijwel meteen in de Zilveren Pollepel, een onderscheiding voor jong talent. De eerste ster is ook een feit. Aan z’n tijd bij Yves Mattagne hield hij een voorliefde voor vis en schaaldieren over, maar bij z’n lievelingsproducten mag je ook het Limousinkalf en (afgerijpt) Holsteinrund rekenen.

TER LEEPE
Torhoutsesteenweg 168
8210 Zedelgem
050 20 01 97
info@terleepe.be – www.terleepe.be
Gesloten: maandag, woensdag en zondagavond

[/spb_text_block]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!