The Bakery

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”33″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 33px;padding-bottom: 33px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”first last”]

THE BAKERY
Boomgaardstraat 1
2018 Antwerpen
Tel. 03 230 12 01
www.thebakeryantwerpen.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ col_bg_type=”cover” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ col_vertical_offset=”-10″ col_horizontal_offset=”0″ col_custom_zindex=”0″ col_sm=”6″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”400″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Op slechts enkele jaren tijd heeft Stadsbrouwerij Antwerpen, de voormalige brouwerijsite van De Koninck, zich ontpopt tot een epicentrum van artisanale smaakmakers. In oktober zal het precies drie jaar geleden zijn dat Kenney Van Hoorick met zijn artisanale bakkerij de toch al mooie line-up kwam aanvullen. Van Hoorick volgde hotelschool op de Antwerpse Piva. Hij ging daarna aan de slag in sterrenrestaurant Dôme. Het is daar dat hij het roer omgooide en zich omschoolde tot bakker. Hij kon zijn vaardigheden meteen aanscherpen in Domestic, de bakkerij van Julien Burlat. Iets waar élke bakker in spe zou voor staan te springen, maar het beste moest nog komen: niemand minder dan Yves Guns wijdde hem in in de wereld van zuurdesembrood. Het zou Van Hooricks specialiteit worden in een overigens mooi en uitgebreid broodassortiment, met naast eerder traditionele broden (klassiek wit, bruin en meergranen) ook opmerkelijke creaties. Of je nu komt voor een gewoon wit brood, een bierbrood of een steengemalen brood: ze worden allemaal bereid met pure, natuurlijke ingrediënten en natuurlijk gist. The Bakery weet zich gesteund in die natuurlijke manier van werken door Olivier Penet (voormalig Belgisch kampioen broodbakken) en Geert Van Nuffel van Bloemmolens DeDobbeleer. Pistolets en patisserie mag in dit authentiek en karaktervol pand uiteraard niet ontbreken.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!