The Chef’s Cut. Culinair toerisme.

The Chef’s Cut. Culinair toerisme.
maart 13, 2019 Els Debremaeker
In Nieuws

Culinair toerisme is dé reistrend anno 2019. Reizen om te leren en vooral te genieten. Wil je ook graag je vakantie helemaal in het teken van gastronomie, lekker eten en drinken, neem dan zeker een kijkje in het tongstrelende aanbod van The Chef’s Cut.

Een bezoekje aan de lokale markt, aan de slag gaan met bijzondere ingrediënten, de keuken induiken met de beste chefs van de regio, dat kan allemaal. Samen met The Chef’s Cut ontdek je als een echte local de geheime plekjes. Ze gaan samen met jullie op culinaire avonturentocht.

Wie een culinaire reis met The Chef’s Cut boekt, wordt ondergedompeld in een unieke en authentieke culinaire ervaring. Je maakt kennis met de charmes van de traditionele gerechten en cultuur. Het is ook het ideale moment om je kokskunsten een nieuwe schwung te geven. Doe je koksvest al maar aan en slijp je messen voor dit avontuur!

The Chef’s Cut brengt hun gasten naar alle uithoeken, op zoek naar de meest bijzondere keukens. Wie graag binnen Europa reist, moet zeker de culinaire geheimen van Barcelona mee ontdekken. Je leert er alles over de beroemde tapas en brengt een bezoekje aan de heerlijke wijndomeinen in de regio. Je leert de stad echt pas kennen via de talrijke restaurants en kleurrijke markten.

Of reis mee naar Puglia, met haar charmante restaurants, typische pizzeria en wijngaarden.

Ben je ook zo gebeten van de keuken van het Midden-Oosten? Reis mee naar Istanbul om je de geheimen van de Turkse keuken eigen te maken. Een foodtour in Teheran, het culinaire centrum van Iran, staat ook op het programma. Libanees leren koken als een pro doe je tijdens de reis naar Beirut. Ook de Marokkaanse keuken is barstensvol smaak en traditie. Tajine, couscous en heerlijke verse muntthee, dat lust toch iedereen!

Goesting gekregen? De culinaire reizen zijn geschikt voor al wie houdt van lekker eten. Voor de foodies en de chefs onder jullie, zijn er ook professionele seminaries en kookklassen bij gerenommeerde chefs in hun thuisland.

De verfijnde Aziatische keuken is en blijft erg geliefd. The Chef’s Cut nemen je mee naar Bangkok om te leren toveren met exotische ingrediënten. Wedden dat je bij thuiskomst recht naar de Aziatische supermarkt wandelt om een voorraad aan specerijen in te slaan.

Niet getreurd, ook voor wie niet meteen mee op reis kan. The Chef’s Cut organiseert op regelmatige basis wijnavonden in Antwerpen. Mét sommeliers uit alle uithoeken van de wereld. Of volg een keer een barista cursus en leer de allerlekkerste espresso of cappucino te maken.

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een culinaire tour of een professioneel seminar? Snuister even rond op onze website.

Om jullie al een beetje warm te maken:

14-18 mei 2019 Barcelona

4-8 juni 2019 Noord-Italië

11-15 juni 2019 Puglia

Me gusta!

Facebook Comments

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*