Tips van de chef: homemade Paris-Brest met Timothy Tynes

Timothy Tynes staat, samen met zijn vrouw Lynn, aan het roer van restaurant Atelier Maple in Borgerhout. In hun zaak word je ondergedompeld in “alle smaken van de wereld”. Zo staat hun takeaway elke week in teken van een andere wereldkeuken: onder meer de Japanse, Italiaanse, Spaanse en Franse keuken zijn al de revue gepasseerd. Dessert bij de Franse menu was heerlijke homemade Paris-Brest. Wat is het geheim erachter?
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Franse keuken Dessert Timothy tynes Atelier maple Tips van de chef Paris-brest

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties