Tips van de sommelier: zo kies je de beste wijn bij je visgerechten

Een geslaagde food en wine pairing kan je hele maaltijd maken of kraken. Maar wat doe je dan op restaurant als je zelf niet de nodige achtergrondkennis hebt om de juiste keuze te maken? Ambiance to the rescue. Niemand die meer over wijn weet dan een sommelier. Als die sommelier dan ook nog eens hapjes serveert in de wijnbar, dan weet je dat die expertise van food én wine pairing wel goed zit. Eva Vleugels van de natuurlijke wijnbar- en kelder Titulus geeft tips om zelf de beste keuzes te maken. 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Vis Sommelier Tips Foodpairing Titulus Wijntips Eva vleugels Food en wine pairing Tips wijn

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer