Tips van Ottolenghi: op deze manier haal je het beste uit aubergine

Ottolenghi's nieuwste boek Flavour - geschreven samen met receptontwikkelaar Ixta Belfrage - draait net als zijn eerste kookboek Plenty om koken met groenten. Toevallig hadden wij de eer om het iconische duo achter het kookboek te kunnen interviewen. Wat een heerlijk gesprek, én ze vertelden ons hoe je een aubergine de aandacht geeft die ze verdient!
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Aubergine Tips Ottolenghi Chef Yotam ottolenghi Tips van de chef Tips chef

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties