Topbartenders en Kamagurka werken samen aan exclusieve gift

Topbartenders en Kamagurka werken samen aan exclusieve gift
21 december 2018 redactie
Door Nieuws

Een pop-up giftshop met slechts één item te koop? Dat moet dan toch iets heel bijzonders zijn. De Bacardi Reserva Ocho is ook bijzonder. Wie nog naar een origineel eindejaarcadeau op zoek is, weet meteen waar naartoe.

Nog tot de laatste dag van dit jaar zorgt Barcardi aan de Schrijnwerkersstraat 12 in Antwerpen voor een ongewone gift shop en speakeasy bar rond het paradepaardje uit hun rum collectie. In die giftshop is er maar één item te koop en te proeven, namelijk de Bacardi Reserva Ocho.  Een complexe blend van rums die minstens acht jaar oud zijn. Samen zorgen ze voor een uniek palet met toetsen van abrikoos, nootmuskaat en butterscotch.

Om het exclusieve karakter van deze oude en delicate rum te onderstrepen, werd aan Kamagurka gevraagd om de verpakking in een houten kistje met acht verschillende tekeningen te verrijken. Elk kunstwerkje verwijst naar één van de acht bartenders die in de maand december rond deze verfijnde rum een cocktail maakten. Kamagurka zal op zaterdag 22 december van 14 tot 16 uur zijn werk ter plaatse signeren.

Op volgende dagen krijgt de vaste Bacardi bartender assistentie van guest bartenders:

Zaterdag 22 december: Yen Pham (Yi Chan, Brussel)
Zondag 23 december: Donald Simons (Black Smoke)
Woensdag 26 december: Maxime Biot (Bar Zar)
Zaterdag 29 december: Jurgen Lijcops (Bar Burbure)
Zondag 30 december:  Rob Biesmans (Koks & Tales)

Bacardi Reserva Ocho pop-up is alle dagen open met uitzondering van 25 en 26 december en van 10 tot 18 uur. Drinks in speakeasy worden pas geserveerd vanaf 13:00 uur.

Adres: Schrijnwerkersstraat 12, 2000 Antwerpen.