Tweesterrenchef Michaël Vrijmoed: 'Een deel van op restaurant gaan is echt dat sociaal contact'

Tweesterrenchef Michaël Vrijmoed had zopas zijn nieuw menu helemaal op punt gesteld toen het nieuws van de tweede lockdown hem bereikte. Het menu van restaurant Vrijmoed** wordt nu zo snel mogelijk omgevormd naar een minstens even verfijnd takeaway menu. "Ik hoop dat we niet weer vertrokken zijn voor een paar maanden, want dit is zo'n zalig en gezellig seizoen."

Foto: Kris Vlegels
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Michelin Vrijmoed Michelinzaak

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer