Vaccinoloog Pierre Van Damme: 'De komst van de lente brengt positief nieuws voor de horeca'

Het is zover. De eerste vaccinaties zijn toegediend en de lijst met risicogroepen die voorrang krijgen bij het vaccin is gefinaliseerd. We spraken vaccinoloog Pierre Van Damme over zijn vooruitblik naar de zomer toe, de genomen maatregelen en een mogelijke heropening van de horeca. "Of we apart per sector moeten bekijken, dat zien we in maart. Eén ding staat vast: we willen gewoon beslissingen nemen die blijvend zijn."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Horeca Restaurants Corona Maatregelen Heropening horeca Viroloog Sluiting horeca Pierre van damme Vaccinoloog

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer