Vegan Japaneasy met Tim Anderson: 'Japans eten is bij uitstek geschikt voor veganisten'

Vergeet sashimi van chūtoro of tempura van uni. Pimp je edamame, maak je eigen wafudressing of waag je aan zelfgemaakte gyoza met tofu en kimchi of knoflookpaddenstoelen en bamboescheuten. Chef Tim Anderson neemt je daarvoor in Vegan Japaneasy aan de hand. Culinaire Ambiance voelde hem aan de tand. "Ik geloof echt dat Japans eten bij uitstek geschikt is voor veganisten, vooral omdat er een geschiedenis en traditie is in de om de natuurlijke delicaatheid van groenten te versterken."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Veganistisch Vegan Interview Kookboek Japans Groen Green Japaneasy Tim anderson Japan vegan

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer