Vegan Japaneasy met Tim Anderson: ‘Japans eten is bij uitstek geschikt voor veganisten’

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES
Vergeet sashimi van chūtoro of tempura van uni. Pimp je edamame, maak je eigen wafudressing of waag je aan zelfgemaakte gyoza met tofu en kimchi of knoflookpaddenstoelen en bamboescheuten. Chef Tim Anderson neemt je daarvoor in Vegan Japaneasy aan de hand. Culinaire Ambiance voelde hem aan de tand. "Ik geloof echt dat Japans eten bij uitstek geschikt is voor veganisten, vooral omdat er een geschiedenis en traditie is in de om de natuurlijke delicaatheid van groenten te versterken."

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine
en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!