Vers Namur

[spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

VERS NAMUR
Naamsesteenweg 64
3052 Oud-Heverlee
Tel. 016 40 05 03
www.versnamur.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Gevestigd in een 400 jaar oud pand aan de N251 van Leuven naar Namen: de naam van het restaurant, Vers Namur, dekt wat de ligging betreft dan ook perfect de lading. Sam Wils is een gepassioneerde chef en staat voor een bevlogen Belgische seizoenkeuken. Je gaat niet naar Vers Namur voor de complexiteit van een sterrenrestaurant, maar voor een eerlijke productkeuken met de nodige verfijning en een vriendelijke bediening in een huiselijke gezelligheid. In de keuken wordt gewerkt met dagverse en seizoensgebonden kwaliteitsproducten, het merendeel afkomstig van producenten uit de omgeving – zoals bijvoorbeeld witloof uit Bierbeek. De centrale ligging, op het kantelpunt tussen Vlaanderen en Wallonië, maakt dat de keuken het beste van de twee werelden kan bieden. Het à la carte-aanbod biedt een mooie keuze van vis-, vlees en vegetarische hoofdgerechten, alle op creatieve manier afgewerkt met groenten. De vaste kaart wordt vier keer per jaar aangepast, maar via de wekelijks wisselende seizoensgebonden suggesties kan de keuken niettemin kort op de bal spelen met het marktaanbod. Sinds begin 2018 is Vers Namur ook begonnen met een businesslunch. Vers Namur was destijds een van de eerste restaurants om uit te pakken met een uitgebreide ginkaart: die is er nog steeds, met bovendien ook een eigen Vers Namur-gin. De wijnkaart verandert ieder seizoen mee met de kaart, zodat de wijnen steeds mooi aan de gerechten zijn aangepast.

[/spb_text_block] [/spb_column]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!