WEDSTRIJD: dit zijn de winnaars van de try-out in Taxi’s

WEDSTRIJD: dit zijn de winnaars van de try-out in Taxi’s
12 juli 2018 redactie
Door Nieuws

Vannacht hebben we onze wedstrijd voor de gratis try-out bij het gloednieuwe fine-dingrestaurant Taxi’s in Gent afgerond. Jullie hebben massaal gereageerd en het antwoord op de wedstrijdvraag bleek niet zo moeilijk. Helaas kunnen we maar twee keer twee mensen naar Gent sturen.

Het juiste antwoord was natuurlijk Upper, wat de meeste mensen juist hadden. Dus was het gokken op het aantal juiste antwoorden. Sommigen van jullie lijken ons bereik schromelijk te overschatten, maar van sommige antwoorden – 12, echt? – voelden we ons toch een klein beetje beledigd.

Hoe dan ook, als alles goed is, hebben Vanessa MOREELS en Pieterjan PEDE ondertussen de officiële mail gekregen dat zij gewonnen hebben. Zij worden verder op de hoogte gehouden van de praktische zaak.

Volgende mensen mogen zich tot pakweg morgenmiddag stand-by houden, voor het hypothetische geval dat Vanessa en/of Pieterjan alsnog afhaken.

 

Kristof BREESCH

Lisa D’HAENS

Dirk HESPEL

Steven GABRIEL

Sebastiaan CLAUS

Proficiat en smakelijk aan winnaars; volgende keer méér succes aan wie er niet bij was. Enne… blijf meedoen aan onze wedstrijden. De kans om te winnen is groter dan je denkt.

Nog een boodschap aan de winnaars: mocht je alsnog, om welke reden dan ook, verhinderd zijn, laat het dan zo snel mogelijk weten, zowel aan ons als aan de mensen van het pr-bureau, zodat wij iemand anders kunnen gelukkig maken.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*