WEDSTRIJD: Ga gratis naar KEUKENGEHEIMEN van Joost Van Hyfte

WEDSTRIJD: Ga gratis naar KEUKENGEHEIMEN van Joost Van Hyfte
16 oktober 2018 redactie
Door Nieuws

Joost Van Hyfte, de stand-upcomedian die z’n shows en sketches steevast opbouwt rond culinaire grappen en grollen, toert met een nieuwe zaalshow door het land. Op 28 oktober houdt hij halt in Het Zuiderpershuis in Antwerpen. Dankzij Smaakmeesters mogen wij liefst 50 lezers/volgers blij maken met een duoticket.

“En dan mijn favoriet: ‘190 gram eiwitpoeder!’ Ik wil het eerste kieken zien dat dàt legt.” Stand-upcomedian Joost Van Hyfte werd onsterfelijk met z’n sketchen waarin hij op een hilarische manier de draak steekt met alle culinaire clichés.

Ook in zijn nieuwe show, KEUKENGEHEIMEN, gaat Van Hyfte de culinaire toer op, waarbij de show perfect kadert in het culinaire festival Smaakmeesters in Antwerpen, dat afloopt op 31 oktober.

Samen met de organisatie van Smaakmeesters mogen wij liefst 50 duotickets wegschenken voor deze show. Dat zijn meteen ook de énige tickets voor deze vertoning, want ze zijn niet te koop. Waag dus zéker je kans.

Zoals gewoonlijk hoef je daar niet veel voor te doen: een gemakkelijke wedstrijdvraag beantwoorden plus een schiftingsvraag, en die antwoorden doorsturen naar info@ambiance.beten laatste op donderdag 18 oktober om 23u59.

WEDSTRIJDVRAAG

Joost Van Hyfte toert momenteel met zijn nieuwe zaalshow, KEUKENGEHEIMEN, door het land. Maar wat was de naam van zijn vorige zaalshow?

A – Crisiskok
B – Droog
C – Dat dan weer wel

SCHIFTINGSVRAAG

Op vrijdag 19 oktober, voor de start van de lunchservice, zal de chef van Fiskebar in Antwerpen – een van de Smaakmeesters – tegen de klok 6 oesters openen. Hoeveel tijd heeft hij daarvoor nodig in minuten, seconden en honderdsten van een seconde? De afwikkeling van deze wedstrijd zal live te volgen zijn op onze Facebookpagina.

DEELNEMEN

Stuur je antwoord ten laatste op donderdag 18 oktober om 23u59 naar info@ambiance.be en vermeld “Joost Van Hyfte” in de subject line.

Bij het insturen van je antwoord voor deze wedstrijd geef je ons de toestemming om je op de hoogte te houden van al onze acties, promoties en culinair tips via onze nieuwsbrief. Veel succes!

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*