WEDSTRIJD: Gratis naar try-out van nieuw fine-diningrestaurant in Gent

WEDSTRIJD: Gratis naar try-out van nieuw fine-diningrestaurant in Gent
10 juli 2018 redactie
Door Nieuws

Heb je al plannen voor vrijdagavond? Nee? Lees dan zeker dit artikel, los de wedstrijdvraag op en mail ons het antwoord door. Misschien mag jij dan vrijdag met een tafelgenoot naar keuze de ultieme try-out van dit gloednieuwe restaurant meemaken.

Er beweegt van alles in de Gentse horeca. Niet alleen kwamen er dit jaar meerdere sterren bij, maar we zien met de regelmaat van de klok nieuwe restaurants openen. Deze zomer komen er nog eens twee bij, en zowaar op hetzelfde adres.

Eén daarvan is ondertussen al een week of drie geopend: een vleesrestaurant in de Zuidstationstraat, waarbij topproducten bereid op houtskoolvuur, in een ruwe en impulsieve keuken. Een prachtige locatie, en een adresje dat hoog op onze to-dolijst staat.

Maar dáár gaan we het nu even níét hebben. We gaan het wel hebben over Taxi’s, het fine-diningrestaurant op het gelijkvloers van dezelfde locatie. Géén toeval, overigens, want beide zaken worden gerund door zaakvoerder Geert DE PAEPE, met telkens dezelfde chef, Gilles BOGAERT, aan het fornuis/grill.

Wie komt er nu in godsnaam op het idee om zo goed als gelijktijdig twee restaurants, op dezelfde locatie dan nog, te openen? “Iemand die niet kan kiezen”, lacht De Paepe. “Wij wilden een gastronomisch restaurant, met onder andere bio-groenten, maar ook een echt grillhouse.”

Chef Bogaert is nog vrij jong – 28 – en was voordien aan de slag in achtereenvolgens WY, Bruneau, Clandestino, Chez Jean, Volta en het meest recent bij J.E.F.

De opening is voorzien voor woensdag 18 juli, maar nu vrijdag, 13 juli, doet de chef een ultieme try-out waarbij hij al z’n recepten zal bereiden voor een select publiek van fijnproevers.

En daar kun ook jij bij zijn. Het enige wat je moet doen, is een antwoord geven op volgende wedstrijdvraag:

“Wat is de naam van het vleesrestaurant vlak boven Taxi’s?”

Moeilijke vraag? Ja, zeg! Hoe dikwijls krijg je de kans om gratis en voor niets een volledige try-out van een veelbelovend restaurant mee te maken, waarbij je dan nog eens met de chef van gedachten kunt wisselen?

Stuur je antwoord naar raf@mediageuzen.be en vermeld in de subject-line “try-out Taxi’s”. Om uit de antwoorden twee gelukkigen te selecteren, vragen we je ook om een schiftingsvraag te beantwoorden: “Hoeveel juiste antwoorden op de hoofdvraag zullen wij op woensdag 11 juli om 23u59 gekregen hebben?”

Wat meteen betekent dat de wedstrijd woensdagavond om 23u59 afgesloten wordt, dit om ons de tijd te geven de twee winnaars (die dus elk één gast mogen meenemen) te verwittigen.

Veel succes.

 

Taxi’s, Zuidstationstraat 35 – 9000 Gent – Tel. 09 278 90 44 – www.taxisrestaurant.be

1 commentaar

  1. Lieve POLLET 1 jaar geleden

    Het lukt me spijtig genoeg niet om in te loggen op het mailadres om op de vragen te antwoorden. Ik wil nochtans heeeeel graag meedoen aan de wedstrijd om op 13 juli (vrijdag aanstaande) te mogen komen. Ik ben dus heel spijtig dat het me niet lukt om te antwoorden via het gewenste kanaal, maar wil hierbij toch mijn antwoord doorgeven om alsnog mee te dingen naar de prachtige prijzen !!
    Subject-line :”try-out Taxi’s” : naam van het restaurant dat reeds een paar weken open is : UPPER
    Schiftingsvraag : 498 juiste antwoorden tegen woensdag 23.59 u.
    Hopelijk houdt u rekening met mijn antwoord. Vriendelijke groeten, Lieve POLLET

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*