Uitbaters over horecaherstel: 'Takeaway zal terug een extraatje worden'

Geen enkele sector die zich in het afgelopen jaar meer heeft moeten heruitvinden dan de horeca. Restaurants bewogen massaal in de richting van e-commerce via zowel takeaway als delivery. Fastfood-concepten doken overal op, QR-codes vervingen menukaarten, een terras is waardevoller dan ooit, infrastructuur werd nog belangrijker. Vandaag ziet dat horecalandschap er helemaal anders uit dan voor deze crisis. Hoe zal het horecaherstel eruitzien en welke permanente veranderingen zullen uit het afgelopen jaar voortvloeien?
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Heropening Delivery Takeaway Coronacrisis Pandemie Horecasector Herstel Digitalisering Technologie Smart restaurant Fysieke restaurants Ventilatie

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer