Wervelende belevingsmarkt ontwaakt uit winterslaap

Wervelende belevingsmarkt ontwaakt uit winterslaap
26 februari 2019 Raf De Mot
Door Nieuws

Over een kleine maand ontwaakt Dokmarkt, de sympathieke versmarkt op het Antwerpse Eilandje, uit z’n winterslaap. De nieuwe  jaargang kondigt zich aan met een openingsfeest én een aantal nieuwe marktkramers.

Ook deze lente en zomer wordt Dokmarkt op het Antwerpse Eilandje een geliefkoosd plekje  voor Antwerpenaars om tegelijk de werkweek uit te wuiven en het weekend in te zetten door er je weekendboodschappen te doen.

Elke vrijdag kunnen buurtbewoners, mensen die in de buurt (op kantoor) werken, of toevallige passanten tussen 15 en 20u het einde van de werkweek vieren. Bijvoorbeeld met een glaasje cava en oesters of streetfood uit een van de kraampjes.

Dokmarkt is tegelijk ook een versmarkt met lokale producten, maar even goed met internationale specialiteiten. De combinatie van versmarkt en afterworkplek maakt van Dokmarkt een wervelende belevingsmarkt waar je het aangename aan het nuttige kunt koppelen.

Het Eilandje is op zich al een bruisende wijk, met restaurantjes en gezellige terrasjes waar je bij mooi weer lang kunt genieten van het zonnetje, voor die in de Schelde ondergaat. Met Dokmarkt krijgt de wijk er nog een hotspot bij.

Vrijdag 22 maart, de start van de lente, is meteen het startschot voor het nieuwe Dokmarkt-seizoen. Dat zal worden ingezet met veel randanimatie. Bovendien zijn er voor het nieuwe seizoen meer en nieuwe stands aangekondigd.

Geïnteresseerde marktkramers kunnen zich aanmelden door hier te klikken.

Dokmarkt, Napoleonkaai Antwerpen – elke vrijdag van 15 tot 20u.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*