Wilde eend met wortel, ras el hanout, zilverui en eendenjus

In deze reeks gaan we samen met chef Jens Van Rompay van restaurant Artoa op zoek naar de smakelijkste vleessoorten en hun bereidingen. Deze editie gaan we aan de slag met wilde eend.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Vlees Wild Wilde eend Koken Recept Herfst Artoa

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer