Willem Hiele bereidt rauwe vis: ceviche op z'n Vlaams

In deze reeks nodigen we telkens twee absolute topchefs uit om vanuit hun eigen visie en voorkeur een recept uit te werken rond een thema dat hen beiden na aan het hart ligt. Deze maand werken Mastercooks Eddy Münster van Wine in the City en Young Master Willem Hiele van het restaurant dat zijn naam draagt, elk een recept uit met rauwe vis.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Ceviche Rauwe vis Willem hiele Recept vis

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer