WIN – De kunst om te praten met volle mond

WIN – De kunst om te praten met volle mond
25 februari 2019 Raf De Mot
Door Nieuws

Op 23 maart verschijnt ‘De kunst om te praten met volle mond’, het nieuwe boek van sterrenchef op rust en trouw medewerker aan Culinaire Ambiance, Guy Van Cauteren. Bij voorintekening vóór 15 maart krijgen lezers van Culinaire Ambiance 5€ korting. En er is nóg beter nieuws: wij mogen drie exemplaren gratis weggeven.

De titel verraadt het al: het wordt géén klassiek kookboek, al duiken er hier en daar wel wat recepten tussen de anekdotes door. Van Cauteren noemt het zelf een uit de hand gelopen kortverhaal, deels autobiografisch, “meestal helemaal waargebeurd”, zeker géén afrekening met mensen of instituten en al helemaal geen had-ik-maarrelaas.

Wat is het dan wel? Een redelijk ludiek verhaal, soms ronduit hilarisch, maar altijd met minstens een milde glimlach. Lezers van Culinaire Ambiance zullen vast en zeker de anekdotische vertelstijl uit onze rubriek NostalGuy herkennen. De ondertitel luidt niet voor niets “Openhartige en gekruide koksverhalen”.

GEBOREN VERTELLER

Want Van Cauteren is een geboren verteller en de mooiste verhalen komen los aan tafel, vindt hij. Vandaar de titel van het boek: De kunst om te praten met volle mond. Met iedere “Guy, jij zou echt eens een boek moeten schrijven met al je verhalen” die de sterrenchef na een avondje tafelen te horen kreeg, groeide het idee om het te schrijven.

Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Partizaan en zal 27,5€ kosten. Lezers van Ambiance die vóór 15 maart hun boek bestellen, krijgen bovenop een korting van 5€ een uitnodiging voor de presentatie op 23 maart toegestuurd, waar de chef hen persoonlijk hun exemplaar zal overhandigen.

Verhinderd om naar de presentatie te komen? Dan krijg je het boek gewoon thuisgestuurd. Stort € 22,50 (per exemplaar) op rekeningnummer IBAN BE04 9795 9327 4031 met vermelding ‘… ex Guy Van Cauteren – Ambiance’.

WEDSTRIJD

Met een beetje geluk krijg je het boek zelfs helemaal gratis. Wij mogen immers drie exemplaren weggeven. Daarvoor moet je, naar aloude gewoonte, een makkelijke wedstrijdvraag beantwoorden en dan hopen dat je goed gokt met de schiftingsvraag. Stuur je antwoorden ten laatste op zondag 3 maart om 23u59 naar win@ambiance.be met als mededeling “Wedstrijd Guy Van Cauteren”.

WEDSTRIJDVRAAG: Wat was de naam van het sterrenrestaurant dat Guy Van Cauteren runde in zijn geboortedorp Berlare?

SCHIFTINGSVRAAG: Hoeveel juiste antwoorden op de wedstrijdvraag zullen wij op zondag 3 maart om 23u59 ontvangen hebben?

Stuur je antwoord vóór zondag 3 maart om 23u59 naar win@ambiance.be en vermeld duidelijk “Wedstrijd Guy Van Cauteren” in de subject line. Slechts één inzending per deelnemer, de eerste telt. Bij het insturen van je antwoord voor deze wedstrijd geef je Culinaire Ambiance de toestemming om je op de hoogte te houden van al onze acties, promoties en culinaire tips via onze nieuwsbrief en mailings. Veel succes!

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*