Wines & Bites

Wines & Bites
23 mei 2019 Bernd De Crée
Door Clubleden, Limburg, Winkels

Wines & Bites 
Molenweideplein 98 bus 2
3620 Lanaken 
Tel. 0498 51 45 31 
info@winesandbites.be
www.winesandbites.be

Wines & Bites is meer dan een naam; het staat voor een filosofie, een passie waarbij de persoonlijke aanpak de rode draad is. Wines & Bites is een wijnwinkel die geïnspireerd is door de zuiderse enoteca en bodega. Op vrijdag en zaterdag wordt de winkel namelijk omgetoverd tot een unieke wijnbar en kan je er tot 22u terecht voor een uitzonderlijk glas wijn met fingerfood. Hou zeker ook de evenementkalender in de gaten want op regelmatige basis worden er originele thema-avonden georganiseerd, voor ieder wat wils!

De winkel is gevestigd in een nieuwbouw in Lanaken centrum, bij de inrichting is er gegaan voor een industriële uitstraling op basis van natuurlijke materialen zoals steigerhout in een betonlook afwerking met zwartgelakt smeedijzer. Het interieur is helemaal van de hand van Tom zelf en oogt trendy gezellig. Op zonnige dagen kan je de wijnen ook degusteren op het terras.

“The Flying Sommelier” Tom Coun laat je proeven van zijn uiterst zorgzaam geselecteerde wijnen uit Spanje, Italië en Frankrijk. Wijn is voor Tom een ware passie. Zijn basisopleiding volgde hij aan de Hotelschool van Hasselt en na een stage op Domaine du Petit Malromé in Duras in Frankrijk had hij de smaak helemaal te pakken. Zijn kennis werd verder aangevuld tijdens zijn werkervaring als sommelier bij Restaurant Vivendum, waar chef Alex Clevers de jonge sommelier de verantwoordelijkheid van de wijnkaart toevertrouwde. Tom’s leergierigheid werd verder gevoed met talrijke bezoeken aan gerenommeerde wijndomeinen en wijnstages.

Indien u als liefhebber op zoek bent naar kwaliteitsvolle wijnen met een ziel, die ieder jaar de nodige kwaliteitscontroles ondergaan, bent u hier aan het juiste adres.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*