Zo kies je altijd het juiste ijs voor je cocktail

Volgens cocktailmakers moeten we meer nadenken over welk ijs we gebruiken in welke cocktails. Daar is een goede reden voor. IJs kan een enorme invloed hebben op de smaak en textuur van je drankje. Je ziet het dus best niet meer als een afwerking, maar als een volwaardig ingrediënt.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Cocktails Ijs Soorten ijs Crushed ice Collin spears

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties