Zo maak je thuis de perfecte kroketten volgens krokettenbar Chapeluur

Vanuit zijn eigen grote voorliefde voor kroketten - en meer specifiek voor het eten ervan - kwam Jonith Herman op het idee van zijn krokettenbar Chapeluur. Twee jaar lang experimenteerde hij volop met recepten om tot de lekkerste kroketten te komen. "We serveren vanaf volgende week drie-, vier- en vijfsterrenkroketten. De sterren variëren afhankelijk van de vulling". Wat maken die kroketten dan juist zo goed en waar moet je op letten als je er zelf maakt?
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Hotspot Gent Ambachtelijk Vers Tips Tipstricks Kroketten Krokettenbar Chapeluur Comfortfood

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer