Zo proef je de creaties van Gilles Melchior die net zijn eerste Michelinster binnenhaalde

Afgelopen maandag werden er rijkelijk Michelinsterren uitgereikt aan onze Belgische chefs. Niet alleen zijn we met Zilte een driesterrenrestaurant rijker, ook vielen heel wat restaurants voor het eerst in de prijzen. Eén daarvan is Melchior in Tienen. Wij spraken met bezieler en chef Gilles Melchior over zijn aanpak tijdens de coronacrisis.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Michelin Michelinster Gilles melchior Valentijn Sterren Melchior Restaurant melchior

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer