Zuivelvervangers: hoe gezond zijn ze en welke kies je het best?

Twintig jaar geleden vond je zuivelvervangers ergens op een klein zijschap in de supermarkt. Vandaag nemen ze evenveel plaats in als gewone koemelk. De productie van plantaardige melk is beter op vlak van duurzaamheid, maar hoe zit het met de voedingswaarden? Welke plantaardige melk is het gezondst en vooral: waarom? 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Duurzaam Vegan Noten Kokosmelk Melk Plantaardig Amandelmelk Zuivelvervangers Plantaardige melken Sojamelk Sojaboon Peulvrucht Koemelk Havermelk Rijstmelk

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer