Zwarte knoflook: zo maak je het zwarte goud helemaal zelf

Wie bij het zwarte goud meteen aan koffie of chocolade denkt, kunnen we alvast niets kwalijk nemen. Toch dingt zwarte knoflook op hetzelfde niveau mee naar die gouden titel. Het ziet er op het eerste gezicht misschien niet zo smakelijk uit, maar de eigenlijke smaak zelf bewijst het absolute tegendeel. Wat is zwarte knoflook dan juist en hoe maak je het helemaal zelf? Wij zochten het voor je uit.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Kruiden Huisgemaakt Koken Specerijen Fermenteren Knoflook Zwarte knoflook

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer