Save

Japanse duurzame bluefintonijn? Dat kan

Blauwvintonijn die 100% duurzaam en ecologisch verantwoord gekweekt wordt? Het kan. Chef Yosuke Suetsugu van het Brussels restaurant Nonbe Daigaku gaf onze hoofdredacteur tekst en uitleg. Bluefin tonijn (maguro) geldt verwerkt als sushi of sashimi als...

Oh oh spaghettio!

Zo luidde de kreet waarmee conservengigant Campbell’s het publiek warm maakte voor de eerste kant-en-klare versie van het populaire pastagerecht. De waarschuwing voor bevlekte kleding, waar de reclameslogan uit 1965 naar verwijst, heeft nog niets van z’n relevantie...

Man vs. Vrouw in de keuken

Onze medewerkers Inneke en Christophe gingen voor 'P' de strijd aan, in de keuken, gewapend met een guillotine - U weet wel, zo'n handige, doch speciale, snijplank waarmee tijdens elk aperitief de ambiance verzekerd is. Het doel was simpel: wie krijgt als eerste een...

De toekomst van de gastronomie in 4 punten

Liefst 190 sterrenchefs kwamen vanuit alle hoeken van Europa samen op Gastrono Trends in Brussel om te discussiëren over welke richting de gastronomie in de toekomst moet uitgaan. Na een dag van workshops en discussies, kwamen ze uit op deze vier punten. Deze top van...

Vrouwelijke Michelinchefs in één gids

De bekende rode gids Michelin en het champagnehuis Veuve Clicquot stellen de tweede editie voor van 'De vrouwelijke chefs van de Michelingids'. Een eerbetoon aan alle vrouwelijke chefs in België en Luxemburg. De gids bevat in totaal 87 adressen waarvan er zes bekroond...

CULINAIRE AMBIANCE

JOUW DAGELIJKSE DOSIS AAN CULINAIRE INSPIRATIE

CONTACTEER ONS

VOLG ONS

Save