Cum Laude: een gratis glaasje champagne van 3 tot 7 mei

Cum Laude, het gastronomisch restaurant van Faculty Club in Leuven, biedt alle klanten die tussen maandag 3 mei en vrijdag 7 mei komen lunchen of dineren, een gratis glaasje champagne aan als aperitief.

Op zaterdag 1 mei, een bijzondere dag voor de horeca, zal chef Marius Bosmans een vijfgangen seizoensmenu met hapjes serveren; het restaurant is die dag reeds volgeboekt. Vanaf maandag 3 mei is iedereen terug welkom van maandag tot en met vrijdag voor lunch én diner. De nodige veiligheidsmaatregelen en afstand tussen de tafels worden voorzien, eij mooi weer wordt er geserveerd in open lucht in de garden lounge.

In afwachting van de heropening kan je nog steeds het Cum Laude-gevoel thuis ervaren met het afhaalmenu. Bij het hoofdgerecht is er steeds de keuze tussen vis of vlees, en wie geen van beiden lust, kan het verfrissend vegetarisch afhaalmenu uitproberen.

Het afhaalmenu €47 p.p.

Gebrande makreel, sakura, radijzen en miso

Kalfsribeye, bloemkool, pinda, groene kruiden met een mousseline van aardappel

OF

Heilbot met schaaldierenjus

Rabarber, honing en melk

Het vegetarisch afhaalmenu €47 p.p.

Gelakte rode biet carpaccio, gepofte rijst, saté de chine en bieslook

Bloemkool, comté, truffel en aardappel mousseline

Rabarber, honing en melk

Bestellen kan tot donderdagavond 21 uur. Er wordt afhaling voorzien op vrijdag en zaterdag tussen 16u en 18u (ingang Faculty Club, Groot Begijnhof 14 Leuven, met gratis parking). Voor meer info, surf naar www.facultyclub.be

 

 

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties