Hof van Cleve vanuit het niets naar top20 bij beste European Classical restaurants

Hof van Cleve vanuit het niets naar top20 bij beste European Classical restaurants
21 mei 2019 Raf De Mot
Door Nieuws

Gisteren maakte Opinionated About Dining, de online internetgids, zijn Top100+ van Europese restaurants bekend. Ondertussen heeft OAD ook een andere lijst vrijgegeven, de Top100+ European Classical. Daarin stormt Hof van Cleve als Belgische “klassieker” vanuit het niets naar een mooie 18de plaats.

Met een panel van een kleine zesduizend foodies en andere recensenten die alles samen zo’n 175.000 restaurantreviews hebben ingediend, beschikt OAD over een referentiekader met letterlijk duizenden restaurants.

Dat brede kader geeft de organisatie de mogelijkheid om te diversifiëren in heel specifieke overzichten, waarin restaurants per segment worden gerangschikt.

BELGISCHE RESTAURANTS

Een van die lijsten is de Top100+ European Classical. De naam zegt het zelf: hier ga je geen nieuwkomers in terugvinden, maar restaurants die door hun jarenlange staat van dienst de naam ‘klassieker’ verdienen en die daar bovenop ook nog eens onder een persoonlijke vorm de waarden van de klassieke keuken eren.

Belgische restaurants die absoluut aan deze omschrijving beantwoorden, zijn onder meer Hof van Cleve en Bon Bon. Beide klasserestaurants staan in de nieuw uitgebrachte Top100+ European Classical op de 18de en de 88ste plaats.

Andere Belgische restaurants in de European Classical Top 100+ zijn Comme Chez Soi (116), Sea Grill (212) en Arabelle Meirlaen (190).

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*