Horeca over heropening: 'We bloeden allemaal, die pleister op de wonde moet er stevig op blijven zitten'

De langverwachte datum is bekend. Op 1 mei mag de horeca de deuren heropenen. Hoewel de sector blij is met het geboden perspectief blijft nu nog vooral de vraag over: hoe zullen ze heropenen? We vroegen driesterrenchef Viki Geunes, sterrenchef Gert De Mangeleer en horecaondernemer Tom Sas hoe zij het zien. "We moeten blij zijn met het perspectief, maar dat is wel pas over twee volledige maanden."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Hertog jan Gert de mangeleer Viki geunes Corona Mei Heropening horeca Coronamaatregelen Terrassen Zilte Boker tov Hertog jan group Tom sas Heropening restaurants

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer