LilaLou biscuits: 'Gezonde kinderkoeken bestonden niet, dus creëerde ik ze gewoon zelf'

Als mama van twee kinderen wilde de Dilbeekse onderneemster Evelien Coppens maar één ding: haar kinderen een gezond en verantwoord tussendoortje meegeven naar school. Maar gezonde koeken? Die vond ze nergens. Zo ontstond LilaLou Biscuits. "Ik wilde mijn kinderen geen koeken ontzeggen, dus produceerde ik mijn eigen gezonde, verantwoorde koekjes." Die vallen zeker in de smaak, want ondertussen is Coppens klaar voor verkoop in Nederland en Frankrijk.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Brussel Tussendoortjes Haver Suiker Lilalou biscuits Lilalou Koeken Gezonde koeken Buitenland Internationaal ondernemen Vrouwelijk ondernemen Voedingsstoffen Granen

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer