Mosselen met zeekraal en lamsoren

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen:

  • 1 kg Zeeuwse mosselen, ontbaard
  • ½ rode ui, in fijne ringen gesneden
  • Handjevol zeekraal
  • Handjevol lamsoren
  • 4 teentjes knoflook
  • Takje tijm
  • Scheut olijfolie
  • Klontje boter
  • Scheut witte wijn

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Mix de look met de olijfolie.
  2. Doe de uiringen in de mosselpot, voeg daar bovenop de mosselen toe, een scheut wijn, zeekraal, de lookpasta, peper en tijm.
  3. Stoom of kook de mosselen tot ze ¾ gaar zijn
  4. Schud de mosselen op, voeg nu de lamsoren en een klontje boter toe.

TIP VAN DE REDACTIE:

Voeg de lamsoren pas op het laatste toe, anders worden ze zwart.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!