Noodkreet Mastercooks of Belgium: 'Laat ons gewoon niet nog verder bloeden'

Vrijdag berichtte The Mastercooks of Belgium, de vereniging van Belgische topchefs waaronder Marcelo Ballardin, Gert De Mangeleer en Kris De Roy, in een heel duidelijk persbericht dat ze vanaf 1 maart opnieuw gasten willen ontvangen. "Het water staat ons aan de lippen. En de echte schade in onze sector? Die is nog niet eens helemaal duidelijk."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Frank fol The mastercooks of belgium Horeca Restaurants Maart Corona Crisis Mastercooks belgium Heropening horeca Coronacrisis Sluiting horeca

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer