Willem Hiele: 'Onze eigen Vlaamse keuken is het mooiste dat er is'

Feest in West-Vlaanderen, want voor Willem Hiele volgde eerder dit jaar die eerste gegeerde Michelinster. Een mooie bekroning, al blijft deze West-Vlaamse zeebonk de kalmte en nuchterheid zelve. “Het enige wat ik wil, is mensen emotioneren met mijn gerechten. Ze laten kennismaken met de échte, natuurlijke en pure keuken. Zonder al te veel franjes”, aldus Willem. Onze eigen Vlaamse keuken is het mooiste dat er is. In mijn gerechten wil ik de simpliciteit ervan uitpuren.”
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Willem hiele Hiele Willem

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer